VIKINGS | 4. desember 2021 | Admin

En legende har forlatt klubben


Kristoffer «Kalle» Karlsson har forlatt Tønsberg Ishall! Litt ubemerket til Kalle å være så har han forlatt Tønsberg med sin familie og dratt nordover. Trondheim er som kjent Kalles nye bosted.

Jeg husker første samtale jeg hadde med Kalle når han kom til Tønsberg, han hadde mere enn 150 utvisningsminutter sesongen før dette så jeg var veldig i tvil om dette var rett mann for Tønsberg Vikings. Kalle fortalte at han ønsket å «starte et nytt hockey-liv» og at han nok ikke ville ha slike statistikker fremover. Uten å ha sjekket statistikken, så erindrer jeg at Kalle alltid har likt å avkjøle seg litt på den gale siden av banen, men slik er Kalle, han gir alltid 100%.

En fryktet back, vond å spille mot for våre motstandere, en lagspiller av de sjeldne som alltid gikk foran og som aldri var redd for å si sin mening. (noe også de fleste dommere fikk erfare).

Kalle har gitt alt for Tønsberg Vikings, både som spiller, kaptein og Ass. Trener, og vi er evig takknemlige for alt han har gjort for laget og klubben. Kalle kommer til å bli dypt savnet i Tønsberg Ishall, men jeg håper at han etter hvert også søker mot isen i Trøndelag. Selv om vi helst skulle hatt Kalle i Tønsberg, så trenger ishockey’en Kalle, så regner med at han kommer til å være tilknyttet sporten på en eller annen måte. (det er vel daglige samtaler med Andreas, så regner med at også dette fortsetter fremover).

I alle fall Kalle, tusen takk for alt du har gitt av blod, svette og tårer for Tønsberg Vikings, vi kommer til å savne deg her nede. De beste lykkeønskninger for fremtiden til både deg og familien!


Se også disse postene:


Til alle nyheter


Til alle nyheter under "VIKINGS"