VIKINGS | 19. oktober 2022 | Admin

Et ungt og kortreist mannskap


De er unge, de er lokale, og de er treningsvillige. Dette er noen av gutta som skal sette sitt preg på årets utgave av Tønsberg Vikings.

Den yngste av dem, Sivert Songe-Møller (16) trente med laget i fjor, men fikk ikke spille kamper på grunn av alder. Han begynte med hockey da han var 9 år, og har gått gradene i ungdoms- og junioravdeling til TOIK. Sivert har allerede gjort seg bemerket med målpoeng i treningskampene for Vikings denne sesongen.

Det er ingen tvil om at det skal satses ungt og lokalt i årets utgave av Tønsberg Vikings. Unggutta Gabriel Mukubu (17), Bjørn Dufseth (18) og Mathias Hovda (18) er også gode eksempler på dette. Før de tok steget opp på seniornivå, har de gått gradene i klubbens ungdomsavdeling.

Å ha noen spillere i troppen med erfaring er også viktig. En av disse er Håkon Kvernberg (22). Til tross for sin unge alder, går Håkon nå inn i sin 7. sesong som Vikings-spiller. En annen 22-åring er Eskil Haraldstad. Han har gjort comeback i Vikings-trøya etter noen år borte fra klubben. Det samme gjelder for Kristoffer Kamperhaug (19), som har kommet hjem til moderklubben etter noen år i Sparta.

Andre spillere med lang fartstid i klubben, er: Martin Hovda (20), Daniel Losnedal (21), Remy Gaussen (22), Tobias Egenes Johnson (21), Eirik Enger (28) – og eldstemann på laget, Alexander Strande (34).

???????? Velkommen til hjemmekamp på lørdag: Tønsberg Vikings Vs Kristiansand

???????? Pucken droppes kl 17:00.

???????? Billetter selges i ishallen (betales med kort eller Vipps).

???????? Åpen kiosk

???????? NYE supportereffekter (selges i kiosken)

???????? Puckkastingkonkurranse (pucker selges i kiosk)

Velkommen til Tønsberg ishall✌️


Se også disse postene:


Til alle nyheter


Til alle nyheter under "VIKINGS"