TOIK | 1. mai 2022 | Admin

Ingrid Ness-Jacobsen er tatt ut på U16 landslaget!


Ingrid Ness-Jacobsen er tatt ut på U16 landslaget! Det er stort for en 14 år gammel jente fra Teie.

Selv om Ingrid alltid bare har spilt hockey for gøy, og uten å ha store ambisjoner om å nå så langt, så innrømmer hun at hun nesten ikke har noe liv utenom hockey. Siste året har hun i snitt trent 6 ganger uka. Hun har heller ikke brukt tid på andre aktiviteter etter at læreren delte ut brosjyrer om hockeyskole når Ingrid gikk i 2. Trinn. Etter det så har det vært hockey.

Selv om det har vært noen rare og spesielle sesonger med en pandemi, så har Ingrid hatt en meget travel vinter. Hun ble tatt ut til regionsamling, for så å komme på regionslaget. På regionslagsturnering ble hun tatt ut på all star-laget.

Debuterte i Bambusaligaen i vår for Vålerenga damer Elite, og NM-sluttspillet. En kamp i vanlig sesong og to kamper i sluttspillet. Ingrid er back, men imponerte med et mål i sluttspillet.

25 April satt Ingrid på Meny og spiste bolle, da det tikket inn en melding på mobilen fra en lagkamerat i Vålerenga ”Gratulerer med tur til Ungarn!”. U16 landslaget reiser til Budapest for å spille 8-nasjoners turnering i Mai. Ingrid måtte ha bildebevis før hun trodde på det, men da hun fikk det, så løp hun hele veien innom skolen og hjem for å fortelle det til mammaen.

10.-15. Mai skal Ingrid være i Ungarn med resten av U16 landslaget. 14. Mai skulle Ingrid ha stått til konfirmasjon. Men feiringen er utsatt til senere, og diplomet for konfirmasjonsundervisningen har hun fått. Det føles helt greit, sier Ingrid.

Tønsberg og omegn ishockey klubb er utrolig imponerte over Ingrid, og veldig stolte over å være barndomsklubben hennes. Kommende sesong er Ingrid også tatt inn på Vålerenga damer Elite. Vi gleder oss til å følge med videre på Ingrid!

Foto og tekst: Marita Ø. Berntsen


Se også disse postene:


Til alle nyheter


Til alle nyheter under "TOIK"