Micasa Skøyte- og hockeyskole

Under finnes info om vår skøyte- og hockeyskole. Last ned appen Spond og registrer deg der.

SPOND-KODE: CKDRK

Micasa Skøyte- og hockeyskole

Under finnes info om vår skøyte- og hockeyskole. Last ned appen Spond og registrer deg der.

SPOND-KODE: CKDRK

Har du barn mellom 4 og 9 år som er nysgjerrig på skøyte- og hockeyaktivitet, og samtidig ønsker et fritidstilbud som nærmest er gratis? – Ja, da bør du melde barnet ditt på Micasa skøyte- og hockeyskole og ta turen til Tønsberg ishall for å delta på aktiviteten som gir mye glede og masse mestring.

På Micasa skøyte- og hockeyskole har vi stort fokus på at all trening skal være lystbetont og gøy. Og vår erfaring tilsier at med skøyteglede kommer også stor grad av mestringsfølelse. Barn som starter den ene treningen med å krabbe på is, kan på slutten av samme trening stå oppreist på skøytene. I tillegg til god balanse, vil barnet ditt også utvikle god koordinasjon og motorikk.

For å oppnå glede og mestring er trenernes kompetanse en viktig forutsetning. Lederne på skøyte- og hockeyskole har gjennomført trenerutdannelse i regi av Norges ishockeyforbund, og spiller eller har spilt ishockey lenge.

Som mange andre steder i Norge er hockey en områdesport. Intet unntak for Tønsberg-regionen. Skøyte- og hockeysport er i så måte en god anledning til å skaffe seg venner også på utsiden av sin egen skolekrets. På skøyte- og hockeyskolen, og i klubben generelt, har vi spillere fra Sandefjord, Færder, Holmestrand, Horten og Tønsberg – både jenter og gutter.

Vi vet at mange barn og unge er forhindret fra å delta i idrettsfelleskapet på grunn av familiens økonomi. Det at noen må stå utenfor populære møteplasser og mestringsarenaer, er noe vi i TOIK ønsker å forhindre. Derfor er Micasa skøyte- og hockeyskole nærmest gratis (koster vanligvis 2000 kr). Det eneste du som forelder/foresatt må betale er kr 100 i medlemsavgift. Vi i TOIK skal bidra til at barn ler!

På skøyte- og hockeyskolen trenger ikke barna fullt hockeyutstyr. Det eneste de behøver er en varm dress, hansker eller votter, hjelm (sykkel-/alpinhjelm) og skøyter. Vi har også skøyter, hjelmer og køller til utlån.

Vi har trening 1 gang per uke – hver tirsdag kl 17:15 – 18:15.
(Følg med på toik.no eller klubbens facebook-side for oppstartinformasjon).

Oppstart tirsdag 5. september kl 17:15 – 18:00.

Nyttige linker:
minidrett.nif.no  

ImageImage
Pil ned

Kontaktpersoner:

Simen Killingstad

Trener
917 37 459
simenkillingstad@hotmail.com

Cathrine Ranke