TOIK | 24. februar 2022 | Admin

Vinterferiecamp 2022


For første gang arrangerte TOIK vinterferiecamp for klubbens unge vikinger. En vellykket camp på alle mulige måter er nå historie.

– Vi ville gi våre unge i klubben noe tilbake etter en langvarig korona-periode, sier trener Andreas Toft. Vikings-treneren forteller videre at målet var 30 deltakere, men at de tilslutt endte opp med 65 barn og unge, jenter som gutter i alderen 9 til 13 år.

Det å gi noe tilbake til våre håpefulle handler ikke bare om campen i seg selv og innholdet. Det handler også om prisen for deltakelse. Vi i TOIK vet at hockey kan være en relativt kostbar idrett, og kan resultere i at barn og unge ekskluderes fra muligheten til å spille hockey og delta på camp. Derfor ville vi denne gangen minimere kostnaden for deltakelse, slik at flest mulig kunne delta. For kun kroner 500 fikk barn og unge tre fulle dager bestående av isøkter, teoriundervisning og barmarkstrening, samt tre måltider hver dag.

En stor takk sendes til alle klubbens barn og unge for tre veldig flotte dager. Dere har vist dere fra deres beste side og er gode representanter for klubben vår.

Vi i TOIK retter også en stor takk til alle trenere fra u-lagene og spillere fra a-laget, samt foreldre som stilte opp og gjorde campen til en flott opplevelse for oss alle.

Nå starter arbeidet med å planlegge sommercampen 2022. Det gleder vi oss veldig til! Men først skal vi avslutte sesongens kamper og turneringer.


Se også disse postene:


Til alle nyheter


Til alle nyheter under "TOIK"