VIKINGS | 7. juli 2023 | toikbredde.media@gmail.com

Ny hovedtrener


Ny Hovedtrener

Tønsberg Vikings har i dag signert en avtale med Daniel Kristoffersen Njie som hovedtrener for laget kommende sesong.
Daniel har en 2+1 avtale som viser at vi ønsker et litt lengre løp med ham som hovedtrener for laget, og vi har stor tro på at Daniel er den rette personen for Tønsberg Vikings i tiden fremover.

Tønsberg Vikings er i gang med å bygge et nytt lag basert på unge spillere og herunder mange lokale spillere. Ambisjonene er etter hvert å etablere laget i 1. divisjon, men samtidig å bruke den nødvendige tiden som kreves for å sikre en stabil og god spillerstall kombinert med god kontroll på økonomien.

Daniel har lang erfaring som spiller, inkludert spill på toppnivå i Norge for Stavanger Oilers, samt at han har spilt for flere klubber i andre divisjoner, herunder Furuset, Hasle Løren, Oppsal og Lillehammer.

Daniel har vært og vil også være engasjert i klubbens breddeavdeling fremover, kombinert med Håkkihoder og hovedtrener for A-laget.

Trener-trio

I tillegg har vi også gleden av å informere om at vi kommende sesong faktisk vil ha en trener-trio på plass.

Zoran Cvijanovic, som har vært assist-trener for Tønsberg Vikings de siste sesongene, går på en ny sesong med ny giv og motivasjon.
Sammen med seg som assist-trener får han med seg en ny person som vi vil komme med ytterligere info om på et senere tidspunkt når alt er klart.

 

Med en komplett trener-trio på plass ser vi for oss gode muligheter for utvikling av dette laget og et meget godt grunnlag for den satsingen som Tønsberg Vikings nå har startet på.

 

Ved evt spørsmål, ta kontakt med:

Roar Berg, Sportslig Utvalg A-lag, mob 930 19 368

Anders B. Gundersen, Sportslig Utvalg A-lag, mob 920 44 905


Se også disse postene:


Til alle nyheter


Til alle nyheter under "VIKINGS"