TOIK | 27. januar 2024 | toikbredde.media@gmail.com

Velkommen til TITAN vinterferiecamp!


Vi ønsker alle spillere født 2013 til 2007 velkommen til tredagers vinterferiecamp i Tønsberg ishall. 

Dette er en av Norges billigste camper. Den koster 1 000 kr for medlemmer, og 1 500 kr for ikke-medlemmer. Campen starter mandag 19. februar og avsluttes onsdag 21. februar.
På vår camp får spillerne 2 isøkter og 1 barkmarksøkt hver dag. Spillerne får også servert frokost, varmlunsj og mellommåltider hver dag.
Påmelding på Spond:

Hovedansvaret for campen er:
Daniel K. Njie og Eirik B. Follesø
Begge har tidligere spilt hockey på seniornivå. I dag er de både hoved- og assistenttrenere for ulike lag i klubben. Eirik har hovedansvaret for jentelagene i klubben, og Daniel er hovedtrener for A-laget/Tønsberg Vikings.
I tillegg til lang spillerkarriere bak seg, har begge mye erfaring med undervisning og opplæring av barn og unge. Eirik er utdannet førskolelærer og jobber i barnehage. Daniel har ansvaret for Håkkihoder Tønsberg, som er et skøyte- og hockeytilbud for barn og unge i SFO-tiden.
Andre interne trenerressurser vil også bidra.
Disse har også lang fartstid, både som tidligere spillere på seniornivå, og nå som trenere på u-lag i klubben.
Summen av trenernes kompetanse gjør at campen vil ha et høyt hockeyfaglig nivå, i tillegg til at den skal være en trygg og positiv arena der barn lærer og utvikles som mennesker og hockeyspillere.
Mange av våre spillere har allerede meldt seg på, så her er det muligheter for å trene, spille og bli kjent med nye spillere. Våre spillere ønsker seg veldig nye bekjentskaper🙏
Håper vi ses i Tønsberg ishall i uke 8🙌

Se også disse postene:


Til alle nyheter


Til alle nyheter under "TOIK"